Interieuradvies Stylist Luka Jacobs

Interieuradvies

Herken jij je in het feit dat je een mooi huis hebt maar dat het nog niet aanvoelt als een thuis? Mis je sfeer en samenhang in je inrichting? Weet je nog niet goed waar je moet beginnen en vooral hoe je moet beginnen? Loop je vast bij het inrichten van je huis en wil je juist met plezier gaan genieten van een fijn thuis? Wil je ook een thuishaven waar je compleet jezelf kunt zijn en elke dag kunt gaan genieten?

Dan heb je misschien wel hulp nodig om van jouw huis een droomhuis te maken! Ik kan jou helpen bij een het maken van doordacht interieur plan waarbij al jouw woonwensen, woonstijl en de functies van de ruimtes samenkomen.

Je hoeft dan niet meer te twijfelen als je interieur keuzes maakt. Je krijgt van mij alle handvatten om van jouw huis een echte thuishaven te maken waar je volop van kan genieten!

Interieuradvies is er in een aantal vormen. De meest gekozen is het complete interieuradvies, simpelweg omdat hiermee echt het grootste resultaat wordt behaald. Ik help je namelijk. met een compleet ontwerp, de realisatie ervan en natuurlijk de styling voor alle puntjes op de i. Zodat je echt kan gaan genieten van die fijne thuishaven! 

Een compleet ontwerp van jouw droominterieur. Met alles erop en eraan. Kleuren, materialen, indeling van de ruimte, lichtplannen, 3D-visualisaties van het ontwerp en een meubelbijlage. Daarnaast help ik je bij de uitvoering van het plan. Zo zorg ik dat alle meubels worden besteld, ga ik op zoek naar de mooiste accessoires, sierkussens en kunst. Waarbij in elk ontwerp, desgewenst, een vintage schat niet mag ontbreken!

Dus wil je van jouw huis een echt thuis gaan maken? Laat mij je helpen en lees hieronder verder voor de mogelijkheden!

Een huis moet niet alleen een plek zijn waar je
woont, maar een echt thuis

Interieuradvies compleet

Het interieuradvies compleet help ik jou bij een totaal nieuw interieurplan. Ik help jouw om van je huidige woning, of nieuwe woning een echt thuis te maken dat bij je past. Een compleet ontwerp, de realisatie en natuurlijk ook de styling! En dit alles met aandacht voor wie jij bent als persoon, jouw wensen en dromen, functies van de ruimte en natuurlijk een passende woonsfeer en stijl!

 

Interieurontwerp project Lent Luka Jacobs
Interieuradvies slaapkamer

Dit pakket is ideaal voor je als…

 Het lastig vindt om zelf een plan te maken voor je interieur

 Niet weet hoe en waar te beginnen en hulp zoekt voor het totale plan

 Een persoonlijke-touch zoekt in je interieur

 Zeker wilt zijn van de inrichting waarin alle woonwensen en functies van een ruimte op elkaar zijn afgestemd en zo een rustig geheel vormen.

Dit pakket is ideaal voor jou als je…

  • Het lastig vindt om zelf een plan te maken voor je interieur
  • Niet weet hoe en waar te beginnen en hulp zoekt voor het totale plan
  • Een persoonlijke-touch zoekt in je interieur
  • Zeker wilt zijn van de inrichting waarin alle woonwensen en functies van een ruimte op elkaar zijn afgestemd en zo een rustig geheel vormen.
Ja, dat wil ik!
Interieuradvies slaapkamer

   Laat mij je helpen om van jouw huis weer een echt
thuis te maken!

Maak een keuze uit de mijn verschillende pakketten

Omdat elk huis een eigen verhaal vertelt!

Een huis is niet alleen een plek waar je kunt wonen…

…het moet aanvoelen als een echt thuis. Met de inrichting van je huis creëer je een thuishaven. Het interieur maakt dat het perfect bij jou past en dat het huis aanvoelt als een droomhuis. Een droomhuis creëren, dat is toch geweldig?!

Een interieuradvies is een investering in dat gevoel. Een investering in jouw ideale droomhuis en jouw thuishaven. Juist omdat het zo van belang is dat je iedere dag kan genieten van jouw thuis, is het ook belangrijk daar met aandacht en liefde aan te werken. Eén keer het interieur goed neerzetten betekent jarenlang genieten van die thuishaven.

Jouw droominterieur begint bij jezelf. Jouw woonwensen en jouw woonstijl bepalen de sfeer die je in het interieur terug mag gaan zien. Zodat jouw interieur straks aanvoelt als die warme wollen deken waar je onder kruipen kan. Een plek waar kleur en materialen warmte gaan bieden. Waarbij accessoires en styling een geheel vormen en daarmee de rust behouden blijft in de ruimte. En dat alles binnen jouw woonstijl!

Zodat jij je, net als ik in mijn huis, echt op je gemak gaat voelen. Dat je gaat genieten van elk moment dat je thuis bent! Ben jij er klaar voor om deze stap te zetten en van jouw huis een thuis te maken?!

slaapkamer interieuradvies Luka Jacobs

   Laat mij je helpen om van jouw huis weer een echt
thuis te maken!

High Value Interieurontwerp

✓ Persoonlijk intakegesprek op locatie
✓ Moodboard voor sfeerimpressie
✓ Kleurenplan incl. kleurcodes
✓ Meubel plan
✓ Sfeerplan voor de gordijnen en eventueel vloer en wanden
✓ Verlichtingsadvies
✓ Indeling van de ruimte middels plattegrond
✓ Een handgetekende 3D-visual van de ruimte
✓ Bespreking van het gehele ontwerp middels een persoonlijk gesprek in Den bosch

✓ Eventuele afspraken op locatie
✓ Afstyling

Omdat elk huis een eigen verhaal vertelt!

Vraag nu gratis en vrijblijven een advies gesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Persoonlijk adviesgesprek