Interieurcursus:

Van huis naar thuis!

Interieur cursus Luka Jacobs

Ontdek met welke tools en adviezen jij jouw huis helemaal jouw plek maakt zodat het een samenhangend geheel is en je iedere dag opnieuw weer blij wordt van jouw interieur!

 

Een praktische cursus voor iedereen die precies wil weten hoe je zelf aan de slag gaat met jouw huis. Ik begeleid je middels al mijn kennis, heel veel handvatten, inspiratie en tips naar een fijne thuishaven!

 

Je huis inrichten is niet eenvoudig. Want voor je het weet kies je voor de verkeerde kleur, ga je twijfelen of die ene bank wel mooi staat. En wat te doen met de indeling zodat het een samenhangend geheel is?

 

Je wilt graag van jouw huis een heerlijke leefruimte maken waar je compleet tot rust komt en het je energie geeft in plaats van kost.

 

Grote kans dat het kiezen van de juiste spullen, de indeling en de kleuren een flinke uitdaging is voor jou waardoor je het maar blijft uitstellen omdat je simpelweg niet weet wat te doen.

 

Omdat elk huis een eigen verhaal mag vertellen!
Misschien herken jij je ook wel in de onderstaande punten:
  • Je weet niet waar je moet beginnen: kleuren, indeling of meubelkeuze? Hoe creëer je die goede start van waaruit je een fijn interieur kan vormgeven?
  • Je weet niet welke kleuren geschikt zijn voor jouw ruimte, welke keuzes je hierin moet maken en hoe deze toe te passen.
  • Je vindt het moeilijk eenheid in een ruimte te behouden en blijft altijd twijfelen over je interieur zoals het nu is.
  • Je wilt het praktische combineren met het mooie, maar hoe doe je dit?
  • Je loopt vast bij de indeling van je woning.
  • Je bent bang voor kleur of behang en gaat daarom de keuze hiervoor uit de weg of speelt op safe.

 

Weet dat je niet de enige bent. Dagelijks spreek ik zoveel mannen, vrouwen en stellen voor wie het inrichten van hun huis een grote uitdaging is. Er worden veel miskopen gedaan of geen keuzes gemaakt. Ook kan het als stel een flinke uitdaging zijn om het ook nog samen eens te zijn.

Interieur cursus
De realiteit is wel: als je het niet goed aanpakt dan blijft het een onsamenhangend geheel, geef je bakken met geld uit en heb je nog steeds niet waar je naar verlangt.

Zolang je blijft twijfelen, uitstellen en niet weet waar je moet beginnen dan blijft het een rommeltje waardoor je alleen maar meer gefrustreerd raakt. En op dit moment zijn we allemaal veel meer thuis.

Jij bent op dit moment maar 1 stap verwijderd van een totaal ander interieur.

De juiste stappen zetten vormt de basis. Sla je hierin één belangrijke stap over dan loop je het risico dat je nog steeds niet hebt wat je wilt en kost het je op termijn juist meer geld.

Luka Jacobs Schilderen

Over de afgelopen jaren heb ik een hele hoop stellen, mannen en vrouwen geholpen met interieuradvies waardoor het huis een reflectie is geworden van wie ze zijn.

Mijn naam is Luka Jacobs en ik ben interieurstylist en ontwerper. Een creatieve geest die altijd in de weer blijft met het creëren van een fijne thuishaven. Niet alleen middels mooie kleuren, fijne stoffen en unieke meubels, maar ook door zelf creatief bezig te zijn. Ik hou ervan om te schilderen en te creëren. Vandaar dat ik ook unieke items heb ontworpen en handmatig maak voor in het interieur en deze verkoop via mijn eigen webshop. Om zo mezelf, maar ook andere blij te maken met unieke kunst voor in huis!

Ik volgde een opleiding tot interieurontwerper en in 2018 schreef ik mij officieel in bij de Kamer van Koophandel met mijn eigen bedrijf. Sinds die tijd heb ik enorm veel mooie huizen mogen inrichten voor heel veel leuke en lieve mensen!

Daarnaast vind ik het heerlijk om anderen te inspireren met mijn eigen huis. Want ja, mijn huis, dat is echt een blank canvas waarop ik los ga met al mijn creativiteit. Velen van jullie zullen mij dan ook wel op die manier hebben ontdekt. Ik deel al deze inspiratie van mijn huis dan ook graag op mijn Instagram account.

Daar ontstond het idee voor het maken van een cursus omdat ik een hele hoop vragen ontvang van lieve volgers. De cursus is mijn antwoord hierop!

Maak van jouw huis weer een echt thuis met hulp van mij als interieurstylist!

Doe mee en ontdek:

✔  Een bak aan inspiratievideo’s en -beelden, opdrachten, creatieve oplossingen en enorm veel tips vanuit al mijn ervaring! Waardoor jij straks met al mijn kennis en hulp zelf een prachtig interieur kunt realiseren! 

✔  Hoe jij met kleuren en materialen een gelaagd interieur kan neerzetten wat speels is maar tegelijkertijd in balans blijft. Zodat jij energie haalt uit de ruimte en elke dag tot rust kunt komen!

✔  Hoe jij de ideale indeling creëert voor jouw huis. Zodat er een praktische en tegelijkertijd een mooie indeling ontstaat met flow

✔  Hoe jij met creativiteit ook de moeilijke en ‘gekke’ hoekjes in huis kunt aanvliegen zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte die er is. Of je nu een klein of een groot huis hebt, omarm het en laten we er iets moois van maken. Juist die specifieke hoekjes die je nu zo moeilijk vindt kunnen unieke eyecatchers worden! Zodat jij zelfs dat ‘gekke’ hoekje geweldig mooi gaat vinden!

✔  Hoe jij stap voor stap een plan kan maken om van jouw interieur die plek te maken waar je zo naar verlangt. Zodat jij vanaf nu écht kunt gaan genieten van dat fijne thuis dat zo goed bij jou past!

 

 

 

Velen gingen je voor!

Lees hier hun reacties op de cursus!

Creeer een thuishaven waarvan je gaat glimlachen als je om je heen kijkt!
De cursus is iets voor jou als…..

✔  Je wel of geen verstand hebt van interieur

✔  Nog totaal geen idee hebt van wat je wilt.

✔  Je groot of klein woont.

✔  Je een groot of klein budget hebt voor je interieur.

✔  Je bang bent om te werken met kleur.

✔  Een totale make-over aan een ruimte wilt geven of alleen meer sfeer wilt aanbrengen.

Interieurcursus Woonkamer styling

Laat mij je leren hoe je van jouw huis een thuis kunt maken!

Wat krijg je als je meedoet?

Met deze cursus leer je….

✔  Je eigen interieursmaak kennen zodat je weet welke sfeer je neer wilt zetten in de ruimte.

✔  Hoe je jouw woonsmaak kan vertalen naar inspiratie beelden en waar je deze vindt.

✔  Het maken van een moodboard, kleurenplan, materialenplan én indelingsplan voor de ruimte!

✔  Het maken van keuzes zodat jij een concreet en compleet interieurplan.

✔  Hoe je stap voor stap leert een interieur vorm te geven.

✔  De techniek om stap voor stap een ruimte in te richten en dit in elke ruimte toe te passen.

✔  Eens in de paar weken introduceer ik een live Q&A waarin ik jullie vragen beantwoord. Ik bundel deze vragen en geef antwoord op de grootste dilemma’s door je handvatten te geven waarmee jij zelf de beste keuze kunt gaan maken!

 

Als bonus ontvangen jullie maar liefst vier online magazines! Zoals mijn favorieten: winkels, merken, lampen en nog veel meer!  Maar ook iets heel speciaals: ik deel een E-magazine met door mij hand geïllustreerde posters, die je zelf kunt afdrukken en een geweldig plekje kunt geven in jouw nieuwe thuis!

Als je niet weet hoe je een complete ruimte inricht blijft de ruimte vaak een onsamenhangend geheel.

Ga voor verandering en doe mee!

 

Hoe werkt het?

1. Je koopt je ticket via onderstaande knop.

 2. Stuur een volgverzoek naar het Instagram account @lj.vanhuisnaarthuis. Stuur daarnaast een screenshot van je aankoopbewijs in een privé bericht naar dit account! 

3. De cursus start voor jou op de dag van aanmelding, je wordt zo snel mogelijk toegelaten op het Instagram account. De cursus bevat 6 modules, maar wees gerust, je kunt ze geheel op eigen tempo volgen want je hebt 8 weken toegang tot het besloten Instagram account!  

4. Je start zodra je bent toegelaten op het besloten Instagram account!

Ga aan de slag en maak van jouw huis een thuis!

Liefs, Luka

 

 Meest gestelde vragen:

 

– Wat voor een cursus is het?

Het is een Instagram cursus. Je wordt toegelaten op een beslorten instagram account waarin ik alle inspiratie video’s en de lessen bij elke modules zal delen. Ook deel zijn er highlights met aanvullende informatie en de bijpassende opdracht van de desbetreffende module. Zodat jij elke module op je eigen wijze kan gaan implementeren voor jouw ruimte in huis wat je wilt veranderen.

 

– Kan ik de cursus in eigen tempo volgen of moet ik op bepaalde momenten aanwezig zijn?

De gehele cursus staat vanaf dag 1 voor je ter beschikking, zodat jij geheel jouw eigen tempo kunt bepalen. Alle video’s en inspiratie beelden deel ik in de feed. Daarnaast heb ik aanvullende highlights per module. 

 

– Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt vanaf de startdatum 8 volle weken toegang tot het cursus profiel.

 

– Krijg je feedback?

Eens in de paar weken introduceer ik een live Q&A om jullie nog een extra zetje in de goede richting te geven. Wanneer ik deel dat er een live Q&A zal plaatsvinden op een bepaald tijdstip zal ik ook een vragensticker openen. Je mag hierin vragen stellen die ik mee neem tijdens de live Q&A, zodat ik jullie allemaal echt nog dat laatste zetje kan geven om een fijn thuis te creëeren! Zodat jij vol vertrouwen je laatste dilemma’s aan kan vliegen!

 

– Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Als je je ticket hebt bemachtigd krijg je binnen een aantal dagen de mail met de allereerste informatie. Hierin vind je de link naar het besloten Instagram account. Je mag mij dan een volgverzoek sturen en daarnaast het bewijs van aankoop van je ticket in een privé bericht sturen.

Zodra ik je aanmelding in goede orde heb ontvangen, laat ik je toe tot het Instagram account en gaat jouw cursus van start!

 

 

– Welke onderdelen worden behandeld in de cursus?

De cursus bevat diverse modules waarin ik je stap voor stap meeneem in het ontwerp proces. Bijpassend bij de modules zijn er opdrachten die je dien uit te voeren. Zo kom je steeds een stapje dichter bij je ontwerp.

Module 1: Jouw woonsmaak

Module 2: Kleur

Module 3: Materiaal

Module 4: Indeling

Module 5: Meubels & accessoires

Module 6: Woontrends & Creatieve oplossingen