Naturel interieur- Luka Jacobs ontwerp

1 | Kennismaking

Nadat ik een aanvraag voor een interieurontwerp heb ontvangen plan ik graag een digitaal vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Voorafgaand aan dit gesprek ontvangt de klant een vragenlijst via de mail. Aan de hand hiervan krijg ik al meer beeld bij de woonwensen en vraagstukken.

Zo kan ik tijdens het persoonlijke gesprek meedenken op welke wijze ik het beste kan helpen. Na dit gesprek verzend ik vrijblijvend een offerte.

2 | Ontwerpfase

Na akkoord op een offerte start het proces. Ik kom aan huis langs voor een uitgebreide intake. Op deze wijze verzamel ik alle informatie die ik nodig heb om een exclusieve woonbeleving op maat samen te kunnen stellen.

Ik ontwerp een geheel plan: van kleuren en materialen, 3D visualisatie tekeningen, afspraken op locatie tot aan de styling aan toe.

3 | Oplevering

 Ik lever het plan op middels een papieren magazine van het compleet uitgewerkte ontwerp. Waarbij een 3D palet van kleur- en materiaalstalen de sfeerbeleving versterkt. Zo komt het complete ontwerp tot leven.

 4 | Realisatie en Styling

Tijdens de uitvoering van het proces zal ik de klant bijstaan bij belangrijke afspraken op locatie. Zodra het project in basis is afgerond zorg ik voor de finishing touch middels de styling.

Interieurproject Luka Jacobs Bennekom

Project Bennekom

Een ontwerp voor een mooie recent gebouwde vrijstaande woning aan de rand van het bos. Kleurrijk, speels en warm. Een interieur dat omarmt.

Project Lent

Een prachtig vrijstaand huis dat een totale metamorfose onderging. Een nieuw familie huis voor Stephanie, Erik-Jan en hun twee kinderen.

Vanuit een mooie zachte basis met contrasterende donkere tonen wordt een hele chique sfeer neergezet.

Project Nijmegen

Een kantoor ontwerp voor business coach Floor Keereweer. Met een vrouwelijk kleurenpalet met warmte en pit!

Vanuit de rode en roze tinten, in combinatie met natuurlijke materialen en kleuren en een twist van zwart tonen heb ik dit krachtige vrouwelijke interieur gecreëerd voor Floor Keereweer (High End Bussiness Mentor).

Project Lent interieuradvies Luka Jacobs

Interieurontwerp

Ik lever een interieurontwerp op maat zodat een interieur een complete woonbeleving oplevert die past bij de klant. Specifieke woondromen en wensen staan hierbij centraal.

Dit doe ik middels een interieurontwerp dat ik speciaal op maat samenstel. Hierin komt het volledige interieurbeeld aan bod: van kleuren en materialen, tot 3D visualisaties, afspraken op locatie en de styling aan toe.

Ik help bij het creëeren van de exclusieve woonbeleving.