Mini Interieuradvies

Moodboard Small Interieuradvies

Je weet goed wat je mooi vindt, maar de stap om dit om te zetten naar jouw droominterieur is lastig. Welke keuzes maak je en waarom?

In dit Mini Interieuradvies ga ik jou helpen bij deze stappen!

Ik stuur je een digitale vragenlijst die je voor mij invult. Naar aanleiding van deze belangrijke informatie die je mij doorgeeft ga ik aan de slag met een advies voor jouw ruimte.

 

Je ontvangt een advies waarmee jij zelf de volgende stappen kunt gaan uitzetten. De volgende onderdelen komen aan bod in het advies:

 

  • Een moodboard
  • Een concreet kleurenplan voor de wanden
  • Een meubel en accessoire lijst met 8 woonitems (van klein tot groter)
  • Daarnaast ontvang je een bestand met de linkjes van alle producten zodat je direct je winkelmandje kunt gaan vullen en van start kan!

 

Het Mini Interieuradvies is een advies dat je per ruimte af kunt nemen. Je ontvangt binnen 1 tot 2 werkweken digitaal het ontwerp.

Kleurenpalet Small Interieuradvies
Toepassing kleurenpalet Small Interieuradvies
Woonitems Small Interieuradvies
Woonitems Small Interieuradvies

Review Yolanda Gooris

‘Nadat ik wist dat ik een grote huiskamer zou krijgen, was ik bijna dagelijks bezig hoe ik deze zou gaan inrichten. Op de dag dat ik daarmee bezig was, had ik het gevoel dat ik het na tevredenheid had neergezet. Maar wat me opviel was dat ik geen enkele verbinding had met de sfeer in de kamer. Ondanks dat al mijn eigen meubels er stonden.

Op dat moment heb ik daar geen acht op geslagen totdat ik Luka inschakelde. Zij heeft een mini interieuradvies voor mij gemaakt.

Dit ontwerp gaf mij het gevoel van thuiskomen. Het gevoel dat ik wilde, maar ontbrak in mijn eigen invulling van meubels.

Het ontwerp zelf was heel concreet en gemakkelijk in gebruik door de linkjes naar de producten die ze adviseert. Op deze manier is het heel toegankelijk en makkelijk toe te passen.

Wat mij verbaast heeft is het gevoel dat door de verandering van het interieur de beleving van de ruimte zo anders werd. Het is nu echt mijn plekje. Dat is mijn grootste winst!’

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs