Project Nijmegen

Een nieuwbouw woning in Nijmegen in oude bouwstijl verdeeld over vier verdiepingen. Ik ontwierp het gehele huis van Floor en Marco.

De begane grond kreeg een prachtig petrol blauw met okergeel palet. Een leefkeuken met extra zithoek. De eerste verdieping is een tweede en extra woonverdieping. Bij deze verdieping kozen we bewust voor lichte frisse tonen en mooie naturellen.

Twee ruimtes in ieder een totaal eigen sfeer en stijl.

Naast de woonverdiepingen ging ik ook aan de slag met de hal over alle verdiepingen verspreid, de toiletten en vier slaapkamers.

Interieurontwerp Nijmegen Luka Jacobs
Project Nijmegen Luka Jacobs interieurontwerp
Moodboard Project Nijmegen
Interieurproject Nijmegen Luka Jacobs
Interieurontwerp Luka Jacobs Project Nijmegen

Review

Floor en Marco

“We hebben rust, sfeer en warmte in huis en genieten er onwijs van.”

“Marco en ik wonen nu zo’n 2 jaar in ons prachtige huis in Nijmegen. Een jaren 30 woning alleen dan nieuwbouwstijl. We hebben maar liefst 4 woonlagen en wonen er met z’n  vijven.

Ik ben van het type ik pin er op  los op pinterest  en bedenk van alles in mijn hoofd maar omdat ik en mijn man druk  zijn met ons werk staat de inrichting niet als prio op onze to do list terwijl we sfeer in huis super belangrijk  vinden.

Een huis moet in mijn ogen echt als een warme jas voelen. Wij zijn een groot gezin en vinden het heerlijk om met elkaar te zijn en met onze dierbaren. Maar ik werk thuis omdat ik mijn eigen bedrijf heb dus dat maakt dat ik altijd thuis ben.

Via dezelfde businesscoach kwam ik uit bij Luka. Luka voelde zo goed en heeft zo veel kennis, inzicht dus Marco en ik vertrouwde direct op haar expertise.

Luka wist onze sfeer en voorkeur heel goed te vangen in een moodboard en heeft daarna een heel plan gemaakt voor alle vier de  woonlagen. De tekening voor iedere verdieping met alle bijbehorende materialen en spullen. Ze heeft aan alles gedacht. Wij hoefde zelf alleen de schilder en de timmerman te regelen. Luka heeft alles geregeld. De inkoop van alle spullen en tussentijds was er altijd ruimte voor overleg.

Echt ik ben zo blij met alles. Ieder zijn vak en we modderen vaak zelf maar wat aan terwijl Luka alle expertise in huis heeft. De investering is me meer dan dat waard.  We hebben rust, sfeer en warmte in huis en genieten er onwijs van. Ons huis voelt nu echt als ons huis.

Luka is echt een topper. Heeft zoveel ervaring en inzicht en is echt heel goed in haar vak. Wanneer je zoals in ons geval volledig ontzorgd wil worden omdat je zelf gewoon druk bent met je werk en je gezin dan zou ik Luka zeker aanraden. Ze heeft binnen een split second door wat bij je past. En levert echt kwaliteit op alle facetten!

Wij zijn Luka mega dankbaar!

Interieuradvies Luka Jacobs
Interieuradvies Nijmegen Luka Jacobs
Interieuradvies woonkeuken Luka Jacobs
Slaapkamer project Nijmegen
Details project Nijmegen
Woonkamer project Nijmegen Luka Jacobs
Kast op maat project Nijmegen Luka Jacobs
Tiener meidenkamer project Nijmegen Luka Jacobs
Interieuradvies Nijmegen Luka Jacobs
Interieuradvies woonkeuken Luka Jacobs

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs