Interieur cursus

Kim Pars

‘Ik had onwijs veel zin om aan deze cursus te beginnen, juist nu het zo belangrijk is om een fijn thuis te hebben. Dus toen ik deze cursus voorbij zag komen voelde het als een cadeautje.’

 

Dit gevoel is gedurende de cursus niet minder geworden, ik vind het onwijs leuk om te doen en Luka haar enthousiasme werkt voor mij aanstekelijk!!

 

De modules zijn goed en duidelijk vorm gegeven, alles wordt stap voor stap uitgelegd en door de filmpjes en borden die worden gedeeld is het heel visueel. Luka geeft goede tips, deelt haar kennis op een fijne manier en is bereikbaar voor wanneer je vragen hebt of even vastloopt. Ik vind haar echt een topper en heb geen moment spijt gehad van mijn deelname. Ik maak mijn omgeving dagelijks enthousiast doordat ik van alles deel wat ik die week heb geleerd en er over blijf praten!!

 

Het moment voor deze cursus kwam voor mij als geroepen maar ook al zitten we niet midden in een crisis, is ht zó belangrijk om je huis als thuis te maken. In welke fase je ook zit in dit traject, net verhuisd of wanneer je een nieuwe kleur op de muur wil, deze cursus is erg toeganjkelijk en leerzaam om te volgen. Ik kan deze cursus iedereen aanraden! Bedankt Luka, ga zo door!!

Joanneke Brouwer

“Wat is het leuk om je cursus te volgen!”

 

Duidelijke modules met hele duidelijke uitleg. Stap voor stap je eigen ruimte aankleden. Wat leuk dat je jullie project van de gang laat zien. Eerst een mooi magazine in mijn mailbox en gisteren een kado… 2 uur Q&A. Weer veel geleerd.

Wat ik ook erg leuk vind is dat het niet duur hoeft te zijn. Dat je ook tips deelt voor low budget!

 

Deze cursus raad ik echt iedereen aan die het leuk vind om van je huis een thuis te maken!

En iedereen kan dit doordat Luka stap voor stap uilegd met duidelijke instructiefilmpjes. In 1 woord: TOP!!

Kraanvogel behang soft green
Interieurcursus Woonkamer styling

Laura Kropman

“Hoi Luka, ik vind het heel leuk om zo bewust met de indeling van ons huis bezig te zijn. Fijn dat ik steeds kan terugkijken wat de stappen zijn, juist omdat dit totaal geen automatisme is bij mij.

Ik heb juist niet echt gevoel voor kleur, maar met jouw modules en tips heb ik genoeg houvast om hier mee aan de slag te gaan. Ik merk wel dat het fijn is om echt een ruimte te kiezen waar je mee aan de slag gaat, dit had ik niet echt toen ik hier aan begon. Maar nu wel 😉

De slaapkamer wordt ons eerste project en dan naar het volgende!

De meubel bijlage vind ik ook een toptip, zeker om te kunnen sparen voor dingen die we echt willen en zo geen miskopen meer te doen.

Het is leuk om een project van jou te volgen in de tijd van de cursus, zo blijf je zelf ook geinspireerd om aan de slag te gaan!

Ik zal je snel het plan voor de slaapkamer delen. Jammer dat de bouwmarkten dicht zijn, ik ga het bewaren voor wanneer ik echt aan de slag kan.”

Een huis is niet zomaar een plek waar je woont, maar een écht thuis
interieurstylist

Twijfel jij nou ook steeds over jouw interieur? Heb je al van alles zelf geprobeerd maar kom je er maar niet uit? Je wilt gaan genieten van jouw droominterieur, maar hebt het misschien te druk om er echt tijd aan te besteden. Je wilt een echt thuis, en niet gewoon een huis. Je wilt dat het sfeervol, knus en gezellig is, maar het moet ook een rustig geheel zijn.

Hier wil ik jou bij helpen! Ik geef ook interieuradviezen op maat, neem een kijkje bij mijn interieuradvies pakketten of vraag een kennismakingsgesprek aan!