High Value Interieurontwerp Luka Jacobs

High Value Interieurontwerp

Woonkamer interieurontwerp Den Bosch Luka Jacobs

1 | Kennismaking

Ik start een High Value Interieurontwerp altijd met een uitgebreide intake op locatie. Dit omdat ik op deze wijze alle woondromen en wensen goed in kaart kan brengen.

Juist deze kennismaking is zo enorm waardevol omdat dit de kennis gaat zijn die ik meeneem in het maken van een mooi en vooral persoonlijk interieurplan. Zodat ik een persoonlijk en uniek interieur kan gaan vormgeven op maat.

Daarbij wil ik meer weten over de stijl en sfeer wensen, maar ook over functies van een ruimte, dromen en verwachtingen. Wat zijn de grootste woondromen en wat zijn nou de grootste dilemma’s waar je tot nog toe tegenaan liep?

Dit doe ik in een uitgebreide persoonlijke intake aan huis. Daarbij neem ik natuurlijk tijdschriften en daarnaast materiaal- en kleurenstalen met mij mee.

2 | Interieurontwerp

Na de intake start ik met de realisatie van het ontwerp. Ik zal hierbij een compleet interieur vormgeven aan de hand van alle woonwensen en dromen.

Ik ga aan de slag met een samenstelling van diverse materialen, kleuren en vormen. Ik vorm een ontwerp aan de hand van diverse onderdelen als: een moodboard voor de sfeerweergave, een compleet kleurenplan voor de ruimte, een indelingsplan, verlichtingsadvies, eventuele schetsen voor maatwerk, een meubelplan en tot slot handgetekende 3D visualisaties.

Ik zal middels een tussentijdse oplevering met je doornemen hoe het ervoor staat.

Ik lever het plan op middels een papieren magazine van het compleet uitgewerkte ontwerp vanuit mijn werkplek in Den Bosch. Waarbij een 3D palet van kleur- en materiaalstalen de sfeerbeleving versterkt. Zo komt het complete ontwerp tot leven.

1 | Realisatie

Na de presentatie van het interieurontwerp en een officiële enthousiaste GO, start de realisatie van het plan. Dit is de fase waarin de jij zelf van start gaat met de uitwerking.

In deze fase kan ik aanwezig zijn bij essenstiële afspraken op locatie, bijvoorbeeld voor de definitieve keuze voor een keuken of badkamer. Hierover maken we van te voren duidelijke afspraken.

Ik onderhoud contact met je betreft de vorderingen zodat ook ik op de hoogte ben van de status. 

(Ik onderhoud geen contact met eventuele schilders en klussers, tenzij hier expliciet afspraken over gemaakt worden. Ik pak de styling op wanneer deze basis is gerealisseerd.)

2 | Styling

Wanneer de basis van het project is afgerond zal ik aan de finishing touch aanbrengen middels de styling van het project. Dit zorgt ervoor dat alle puntjes op de i ook kloppen. Zo ontstaat de exclusieve woonbeleving.

Keuken Luka Jacobs interieurontwerp
Luka Jacobs interieurontwerp

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs