Luka Jacobs interieurontwerp

‘Hi, mijn naam is Luka, interieurontwerper en vanaf 2018 voor mijzelf gestart met mijn bedrijf. Ik ben 29 jaar oud en samen met mijn vriend Tim hebben wij een zoontje Pepe van 1 jaar oud.

We wonen in het prachtige en sfeervolle Den Bosch in een drie-onder-een jaren 30 huis. En dat is me toch heerlijk wonen!

Na mijn studie ben ik vrij snel gestart met mijn eigen bedrijf omdat ik enorm graag bezig ben met dit geweldige vak. Niet alleen om al mijn eigen creativiteit kwijt te kunnen, maar vooral voor het geweldige effect dat er ontstaat. Ik ervaar het dan ook zelf iedere dag in mijn eigen huis; het gevoel dat een huis en het interieur als een warme deken om je heen valt. Een interieur dat aansluit bij mijn persoonlijkheid en die van Tim. Zodat we ons echt thuis voelen.

Dat gevoel dat je je gelijk op je gemak voelt als je thuis komt na een lange dag werken. Dat je om je heen kijkt en gelijk ontspand. In huis dat je trots maakt en aanvoelt als een warm bad. Dat gevoel bedoel ik 😉

En juist dat gevoel is wat ik ook voor anderen wil bereiken: het gevoel van een echt thuis! Een droomhuis waar je elke dag van geniet en met een glimlach om je heen kunt kijken.

Want zeg nou zelf: het is toch enorm zonde om elke dag met twijfel om je heen te kijken en het gevoel te hebben dat het nog niet klopt?! 

Het knagende gevoel dat het interieur nog geen geheel is. Een huis vol meubels, maar wordt je er nou echt blij van? Misschien wil je wel iets met kleur in huis, maar hoe begin je en zorg je voor de juiste balans en kleurtonen?

Is het interieur een compromis of is het ook echt jouw droominterieur? Dat kan namelijk heel goed samengaan, ook met twee diverse woonsmaken. 

Laten we daar samen verandering in gaan aanbrengen. Ik help je enorm graag bij deze stap.

Op weg naar jouw droominterieur!’

 

Interieurontwerpster Luka Jacobs
Interieuradvies compleet

Luka Jacobs Interieurontwerp

Luka Jacobs Interieurontwerp is een interieurontwerp studio dat is ontstaan vanuit een persoonlijk verlangen en creatieve voorliefde voor materialen, kleuren en vormgeving.

Een verlangen naar een interieur dat aansluit op de bewoners van een huis. Dit verlangen is vanuit de persoonlijke ervaring van oprichtster Luka Jacobs de belangrijke drijfveer geworden waarop ze klanten helpt bij ditzelfde verlangen. 

Een exclusief en persoonlijk interieur met een juiste balans tussen kleuren, materialen en vormgeving. 

Luka Jacobs richt zich op complete interieur projecten. Hierbij helpt zij bij het creëeren van totaal ontwerpen van een interieur zodat het verlangen van een droomhuis wordt beantwoord.

” Een interieur mag aanvoelen als een thuis. Juist de persoonlijke invulling is enorm belangrijk. Dat is dan ook de reden dat ik vanuit mijn klant het interieur wil benaderen. Mijn eigen creativiteit vloeit daarmee samen en zo ontstaat een interieur dat uniek en eigen is. “

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs