Luka Jacobs interieurontwerp
Interieuradvies compleet

Luka Jacobs Interieurontwerp

Luka Jacobs Interieurontwerp is een interieurontwerp studio dat is ontstaan vanuit een persoonlijk verlangen en creatieve voorliefde voor materialen, kleuren en vormgeving.

Een verlangen naar een interieur dat aansluit op de bewoners van een huis. Dit verlangen is vanuit de persoonlijke ervaring van oprichtster Luka Jacobs de belangrijke drijfveer geworden waarop ze klanten helpt bij ditzelfde verlangen. 

Een exclusief en persoonlijk interieur met een juiste balans tussen kleuren, materialen en vormgeving. 

Luka Jacobs richt zich op complete interieur projecten. Hierbij helpt zij bij het creëeren van totaal ontwerpen van een interieur zodat het verlangen van een droomhuis wordt beantwoord.

” Een interieur mag aanvoelen als een thuis. Juist de persoonlijke invulling is enorm belangrijk. Dat is dan ook de reden dat ik vanuit mijn klant het interieur wil benaderen. Mijn eigen creativiteit vloeit daarmee samen en zo ontstaat een interieur dat uniek en eigen is. “

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs