Interieuradvies compleet

Floor Keereweer – Project Kantoor Nijmegen

‘Luka heeft mij inmiddels al diverse keren geholpen. Zowel met onze woning als mijn kantoor. Zij weet altijd feilloos een vertaling te maken van wie je bent en hoe je huis aanvoelt als een echt huis. Tijdens de intake weet ze precies de juiste vragen te stellen, vraagt ze door en laat ze je echt even goed nadenken waardoor je echt tot de essentie van jouw smaak, stijl en gevoel komt en dat weet ze als geen ander te vertalen naar een interieur wat helemaal bij je past!!
Kortom: ik voel me weer echt thuis. Iedere dag ervaar ik zoveel geluk, liefde en plezier in mijn eigen huis omdat het gewoon helemaal klopt in lijn met wie ik ben. Luka heeft oog voor jou maar ook voor wat bij je past. Ze draait er niet omheen en ze daagt je ook uit om soms wat verder te kijken dan alleen maar de basics. Heerlijk om met haar samen te werken!!!’

Joanne en Dennis – Project Woudenberg

‘Enorm blij dat we Luka met haar expertise en creativiteit hebben ingeschakeld! Ze denkt enorm goed mee en weet een uniek plan te presenteren. Ook heel fijn dat de lijntjes kort zijn en snel gecommuniceerd wordt.’

Project Woudenberg is momenteel onder constructie en wordt zo snel mogelijk in het portfolio toegevoegd.

Interieurontwerp Project Woudenberg- Luka Jacobs
Interieurontwerp Project Den Haag- Luka Jacobs

Annemarie – Project Den Haag

Wij hebben Luka ingehuurd voor onze slaapkamer en van ons zoontje en wat later ook nog een interieur gesprek voor de woonkamer. De slaapkamers heeft ze helemaal voor ons in detail uitgewerkt, met kleurcodes voor verf voor op de muren tot accessoires. En wat is het mooi geworden! Van een functionele slaapkamer (lees kledingkast, bed en witte muren) naar een warme plek om tot rust te komen met oa mooie gordijnen, warme kleuren op de muren en prettige leeslampjes. Ook mijn zoontje noemt zijn kamer nog steeds ‘de mooiste kamer van het huis’. Voor de woonkamer gingen we voor een advies / interieur gesprek. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met allerlei ideeën om de woonkamer zelf aan te kunnen pakken. Ook de gang werd meegenomen.
Ons huis wordt steeds een beetje mooier en nog meer ‘thuis’ en dat is dankzij Luka. Ik vond het heel fijn dat de slaapkamers helemaal tot in de puntjes waren uitgewerkt en het enkel kopen /uitvoeren was. Nu met de woonkamer vinden we het heel leuk om zelf wat meer aan de slag te gaan met het gesprek is ons achterhoofd.
Dank je wel Luka en voor degene die dit lezen; twijfel niet en neem contact met haar op voor een advies!’

Sanne & Freddy – Project Den Bosch

‘Het inschakelen van Luka is voor ons de beste beslissing in de hele verbouwing geweest. We vonden het ook wel een spannende stap, want ‘dat kunnen we toch ook allemaal zelf’, maar het is duidelijk dat iedereen zijn expertise heeft. Luka heeft na een uitgebreid gesprek met ons volledig de juiste snaar geraakt wat betreft de stijl die we wilden voor onze benedenverdieping. Ze komt met voorstellen die passen bij je smaak, maar ook net anders, origineler en gewaagder zijn dan waarmee je zelf zou komen. Ze kent het aanbod en begrijpt wat je zoekt. Los van deze kwaliteiten is ze ook nog eens super aardig, reageert ze snel en denkt ze altijd mee. Kortom: wij gunnen iedereen een Luka voor je huis!’

Interieuradvies Luka Jacobs 's-Hertogenbosch

Adrienne – Online Brainstorm Sessie

“Voor mijn nieuwe huis had ik al wat ideeën, maar ik merkte dat ik vastliep. Het leek me fijn om even te kunnen sparren met iemand die echt verstand heeft van inrichten. Met Luka heb ik een brainstormsessie van anderhalf uur gehouden. Dat is leuk en inspirerend! Het is niet alleen heel gezellig en fijn, maar ze weet ook zo veel en ze is heel creatief. Ze spuit alle ideeën die ze heeft waardoor bij mij de inspiratie ook weer ging lopen. Wat ik ook leuk vind, is dat ze ook komt met goedkopere alternatieven. Het hoeft niet allemaal superduur te zijn. Echt een aanrader dus om te doen. Het is de investering meer dan waard. Reken eens uit wat het je kost wanneer je iets koopt dat helemaal niet bij je (interieur) past… “

Floor & Marco – Project Nijmegen

“We hebben rust, sfeer en warmte in huis en genieten er onwijs van.”

“Marco en ik wonen nu zo’n 2 jaar in ons prachtige huis in Nijmegen. Een jaren 30 woning alleen dan nieuwbouwstijl. We hebben maar liefst 4 woonlagen en wonen er met z’n  vijven.

Ik ben van het type ik pin er op  los op pinterest  en bedenk van alles in mijn hoofd maar omdat ik en mijn man druk  zijn met ons werk staat de inrichting niet als prio op onze to do list terwijl we sfeer in huis super belangrijk  vinden.

Een huis moet in mijn ogen echt als een warme jas voelen. Wij zijn een groot gezin en vinden het heerlijk om met elkaar te zijn en met onze dierbaren. Maar ik werk thuis omdat ik mijn eigen bedrijf heb dus dat maakt dat ik altijd thuis ben.

Via dezelfde businesscoach kwam ik uit bij Luka. Luka voelde zo goed en heeft zo veel kennis, inzicht dus Marco en ik vertrouwde direct op haar expertise.

Luka wist onze sfeer en voorkeur heel goed te vangen in een moodboard en heeft daarna een heel plan gemaakt voor alle vier de  woonlagen. De tekening voor iedere verdieping met alle bijbehorende materialen en spullen. Ze heeft aan alles gedacht. Wij hoefde zelf alleen de schilder en de timmerman te regelen. Luka heeft alles geregeld. De inkoop van alle spullen en tussentijds was er altijd ruimte voor overleg.

Echt ik ben zo blij met alles. Ieder zijn vak en we modderen vaak zelf maar wat aan terwijl Luka alle expertise in huis heeft. De investering is me meer dan dat waard.  We hebben rust, sfeer en warmte in huis en genieten er onwijs van. Ons huis voelt nu echt als ons huis.

Luka is echt een topper. Heeft zoveel ervaring en inzicht en is echt heel goed in haar vak. Wanneer je zoals in ons geval volledig ontzorgd wil worden omdat je zelf gewoon druk bent met je werk en je gezin dan zou ik Luka zeker aanraden. Ze heeft binnen een split second door wat bij je past. En levert echt kwaliteit op alle facetten!

Wij zijn Luka mega dankbaar!

Martine & Marijn – Project Deil

“Vorig jaar januari hebben Marijn en ik mijn ouderlijk huis gekocht. Het betreft een oud pand en is van oorsprong de burgemeesterswoning van het dorpje Deil. Het pand is erg groot. We wonen er met onze drie kinderen, hond en kat. Het is de bedoeling dat we ook een praktijk – en werkruimte creëren voor ons beiden. Omdat het zo groot is vonden wij het zelf erg lastig om het warm en gezellig te maken. Welke kleuren ga je bijvoorbeeld gebruiken voor op de muren? Luka heb ik leren kennen in een businessprogramma en ik wist meteen: ik moet haar onthouden voor als ik er zelf met styling niet uitkom. Niet veel later hadden we al een afspraak met Luka en is ze bij ons thuis geweest.

Allereerst heeft ze ons aan het werk gezet door een moodboard te maken en heeft ze goed geluisterd naar wat wij belangrijk vinden voor ons huis. Wij hebben al haar adviezen – hoe spannend soms ook –  volledig overgenomen en het is met één woord PRACHTIG geworden. Het was de investering dubbel en dwars waard. We hadden dit nooit zelf kunnen bedenken. Omdat we zo blij waren met haar eerste advies hebben wij haar nog een keer gevraagd voor de overige ruimtes. Daar zijn wij op dit moment nog mee bezig. Ook dit is weer super tof en spannend! Maar wat wordt het weer mooi! Ik kan niet wachten totdat het allemaal af is!

Ons enthousiasme over Luka en uiteraard het resultaat van haar advies  heeft er al voor gezorgd dat anderen in onze omgeving ook met Luka in zee zijn gegaan.  We kunnen het echt iedereen aanbevelen! Het is uiteraard even een investering maar aan de andere kant bespaart het je ook veel tijd en geld met het zelf zoeken van onder andere kleuren die uiteindelijk toch niet goed zijn. Wij hebben er in ieder geval geen seconde spijt van gehad! Klasse, Luka! “

Project Deil Luka Jacobs interieuradvies
Luka Jacobs Interieuradvies project Marit en Jasper

Marit & Jasper – Project Utrecht

“We genieten nu enorm van ons mooie – en niet standaard ingerichte – appartement!”

“Luka heeft ons volledig interieuradvies gegeven voor ons nieuwe appartement. We zijn suberblij met het eindresultaat. Vooral een goede basis creëeren vonden wij lastig maar is wel erg belangrijk. Denk aan het kleuradvies voor verf op de muren, stoffen en kleuren van de gordijnen en de globale inrichting met meubels zodat we de ruimte optimaal zouden benutten.

Hier hebben wij zelf dankzij Luka niet over na hoeven denken en ze is met allerlei creatieve ideëen gekomen, helemaal in onze stijl, die we zelf nooit bedacht zouden hebben. We genieten nu enorm van ons mooie – en niet standaard ingerichte – appartement!”

Esther Bruynooge – Project Zwolle

“Het wordt zoooo mooi!”

“Alle credits gaan uit naar Luka Jacobs. Wat zijn wij blij met jouw creativiteit. Jij hebt ons zo mega goed geholpen. Waar we zelf door de bomen het bos niet meer zagen, niet wisten waar we zouden beginnen… Zag jij alleen maar kansen!! 

Je hield het overzicht en je paste jouw ideeën toe aan onze wensen. Fantastico! En ja, van die sfeer worden wij momenteel helemaal zen… En da’s extra handig in deze corona tijd.”

Interieuradvies Zwolle

Iris Moolenaar – Inspirerend interieuradvies

“Na een lange zoektocht in deze overspannen huizenmarkt heb ik een huis gevonden voor mij en mijn kinderen in Vught. Maar dan, genoeg ideeën, maar durf ik wel bepaalde kleuren te gebruiken of ga ik wederom voor veilig wit en pas ik het later wel weer aan? Uit ervaring weet ik dat ik dit niet doe.

Al enige tijd volg ik Luka op Instagram. Na een online kennismaking hebben we het gesprek voortgezet in mijn nieuwe huis. Een fijn en constructief gesprek, waarbij we middels stalen, stoffen etc. keuzes hebben gemaakt.

Ik ga voor kleur! Ontzettend spannend maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een mooi geheel gaat worden. Ook hebben we de ideeënn voor meubels, behang, verlichting en tegeltjes voor in het toilet verder uitgewerkt. Dit samengevoegd in een boekje met bijpassende tekeningen.

Ik wil Luka bedanken voor haar hulp om van mijn huis een fijne eigen stek te gaan maken!”

Joost & Marjon – Inspirerend Interieuradvies

“We hebben Luka ingehuurd omdat we ons huis wilden uitbouwen.

Luka heeft ons geholpen om een plan te maken voor herinrichting en kleurstelling. Ze luistert goed en heeft veel inzicht in mogelijkheden die ook echt bij ons passen. Ze heeft goede adviezen gegeven over de aansluiting van de aanbouw met de huidige bouw en de mogelijkheden die we hebben. Na deze dag konden we zelf aan de slag met een gedegen plan.

Zelfst de ideeën waar we in eerste instantie wellicht wat sceptisch over waren, hebben we nu zelfs overgenomen en zijn we erg blij mee. 

Zonder haar hadden we dit absoluut niet zo bedacht en we zijn haar erg dankbaar!”

Ellen Steendam – Inspirerend interieuradvies

“Ik heb heel veel gehad aan het advies van Luka. Het heeft me sowieso al over een hobbel heen geholpen om mijn huis mooier te maken. Ik ben in januari dan ook gelijk gestart met de achterwand in de woonkamer en het toilet. Ik ben er erg blij mee!

De kleur van de achterwand is heel warm en kleurt mee met het licht dat in de kamer komt. Daarnaast staat het prachtig bij het formicablad van de eettafel!”

Tineke Zwart – Project Rotterdam

“Luka heeft voor mij orde in de chaos geschept en ik vind het enorm bijzonder hoe ze een interieur heeft gecreëerd wat echt bij mij past.”

“Na 4 jaar in het buitenland te hebben gewoond in tijdelijke appartementen vond ik op een gegeven moment een prachtig huis in Rotterdam. Het was alleen een huis, maar nog geen thuis. Ik ben ondernemer en werk veel thuis dus ik vond het heel belangrijk om een plek te creëren waar ik niet alleen op een fijne manier kan werken, maar ook gewoon op de bank Netflix kan kijken in een fijne sfeer.

Ik leerde snel daarna Luka kennen en haar manier van werken en haar persoonlijkheid sprak me direct aan. Luka heeft voor mij orde in de chaos geschept en ik vind het enorm bijzonder hoe ze een interieur heeft gecreëerd wat echt bij mij past. Op elk voorstel zei ik direct ja omdat ze zo goed aanvoelde wat ik wilde. Ik zag het alleen zelf niet. Zij zag wat ik niet zag. Ieder zo z’n talent laten we maar zeggen 😉. Door dit met Luka te doen was het hele proces van inrichten zoveel leuker en relaxter. En doordat ik nu zo’n fijn thuis heb merk ik dat ik ook nog eens relaxter ben gedurende de dag. Ik heb nu helemaal mijn eigen fijne plek om weer op te laden.”

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs