Project Kantoor Nijmegen

Een prachtig kantoor waarbij het plan ontstond toen ik tijdens de intake de juiste snaar prikte betreft het kleurenpalet. De kleuren die we hebben gebruikt zijn namelijk niet zonder reden gekozen. Floor Keereweer (High End Bussiness Mentor) draagt namelijk graag de kleur rood op haar lippen of nagels. Waarom? Omdat rood haar het gevoel geeft een krachtige en mooie vrouw te zijn. 

En laat dit nou ook zijn waar ze heel graag voor staat in haar bedrijf. De kracht uit jezelf halen als vrouw, je vrouwelijke kant omarmen en vanuit dit gevoel ondernemen.

Niet gek dat de kleuren rood en roze mijn uitgangspunt werden voor dit ontwerp. In combinatie met prachtige naturellen, organische vormen en ook een twist in zwart tonen kwam de sfeer tot leven. Een sfeer die vrouwelijk en zacht is, maar tegelijkertijd sterk en krachtig.

Interieuradvies Kantoor
Interieuradvies
Interieuradvies
Kantoor Interieurontwerp Luka Jaccobs

Review

Floor Keereweer

‘Luka heeft mij inmiddels al diverse keren geholpen. Zowel met onze woning als mijn kantoor. Zij weet altijd feilloos een vertaling te maken van wie je bent en hoe je huis aanvoelt als een echt huis. Tijdens de intake weet ze precies de juiste vragen te stellen, vraagt ze door en laat ze je echt even goed nadenken waardoor je echt tot de essentie van jouw smaak, stijl en gevoel komt en dat weet ze als geen ander te vertalen naar een interieur wat helemaal bij je past!!
Kortom: ik voel me weer echt thuis. Iedere dag ervaar ik zoveel geluk, liefde en plezier in mijn eigen huis omdat het gewoon helemaal klopt in lijn met wie ik ben. Luka heeft oog voor jou maar ook voor wat bij je past. Ze draait er niet omheen en ze daagt je ook uit om soms wat verder te kijken dan alleen maar de basics. Heerlijk om met haar samen te werken!!!’
Kantoor ontwerp interieuradvies
Interieuradvies project Nijmegen
Interieuradvies Luka Jacobs
Kantoor interieuradvies

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs