Project Deil

Project Deil betreft een prachtig stijlvol en karakteristiek pand dat aan een dijk staat. Een oude burgemeesters woning met hoge plafonds, sierlijsten, en enorm veel unieke en authentieke details.

Martine en Marijn zijn in het ouderlijk huis gaan wonen waar Martine is opgegroeid. Best lastig om van een huis wat je zo goed kent, ook echt jouw eigen plekje te maken. Daarom ben ik gaan helpen. We zijn aan de slag gegaan met een uitgebreid mondeling advies en daaraan vast heb ik een kleurplan samengesteld met aanvullend een sfeer en stijl advies. Om van deze prachtige ruimtes ook echt die fijne thuishaven te maken voor hen als gezin.

 

Daarbij heeft ook het kraanvogel behang een grote rol gespeeld aangezien Martine dit als uitgangspunt van een ruimte wilden gebruiken. Uiteindelijk hebben we maar liefst drie verschillende kleuren van het behang terug laten komen in het huis. Ieder op maat samengesteld zodat het een perfecte match zou zijn met de ruimtes.

Familiehuis Deil - Interieurontwerp Luka Jacobs
Project familiehuis Deil
Project familiehuis Deil
Project familiehuis Deil Luka Jacobs interieuradvies

‘Vorig jaar januari hebben Marijn en ik mijn ouderlijk huis gekocht. Het betreft een oud pand en is van oorsprong de burgemeesterswoning van het dorpje Deil. Het pand is erg groot. We wonen er met onze drie kinderen, hond en kat. Het is de bedoeling dat we ook een praktijk – en werkruimte creëren voor ons beiden. Omdat het zo groot is vonden wij het zelf erg lastig om het warm en gezellig te maken. Welke kleuren ga je bijvoorbeeld gebruiken voor op de muren? Luka heb ik leren kennen in een businessprogramma en ik wist meteen: ik moet haar onthouden voor als ik er zelf met styling niet uitkom. Niet veel later hadden we al een afspraak met Luka en is ze bij ons thuis geweest.

 

Allereerst heeft ze ons aan het werk gezet door een moodboard te maken en heeft ze goed geluisterd naar wat wij belangrijk vinden voor ons huis. Wij hebben al haar adviezen – hoe spannend soms ook –  volledig overgenomen en het is met één woord PRACHTIG geworden. Het was de investering dubbel en dwars waard. We hadden dit nooit zelf kunnen bedenken. Omdat we zo blij waren met haar eerste advies hebben wij haar nog een keer gevraagd voor de overige ruimtes. Daar zijn wij op dit moment nog mee bezig. Ook dit is weer super tof en spannend! Maar wat wordt het weer mooi! Ik kan niet wachten totdat het allemaal af is!

 

Ons enthousiasme over Luka en uiteraard het resultaat van haar advies  heeft er al voor gezorgd dat anderen in onze omgeving ook met Luka in zee zijn gegaan.  We kunnen het echt iedereen aanbevelen! Het is uiteraard even een investering maar aan de andere kant bespaart het je ook veel tijd en geld met het zelf zoeken van onder andere kleuren die uiteindelijk toch niet goed zijn. Wij hebben er in ieder geval geen seconde spijt van gehad! Klasse, Luka!’

Martine en Marijn

Familiehuis Deil - Interieurontwerp Luka Jacobs
Project familiehuis Deil
Project familiehuis Deil
Project Deil Luka Jacobs interieuradvies
Project familiehuis Deil
Familiehuis Deil - Interieurontwerp Luka Jacobs

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs