Project Den Bosch

De Muntel

Een jaren 30 rijtjeshuis omgetoverd tot een thuishaven voor Sanne, Freddy en hun twee zoontjes.

Door het betrekken van de keuken bij de woonkamer, mooie kleuren, een op maat gemaakte kast en natuurlijk de complete aankleding en styling voelt dit huis nu als een thuis.

Met prachtige roze en groentonen is dit interieur echt tot leven gekomen. Twee kleuren die complimentair aan elkaar zijn en daarmee elkaar versterken. Een sprekend palet met unieke uitspattingen zoals het mooie kraanvogel behang in de hal en de prachtige handgebakken marrokaanse tegeltjes in de keuken. Een echt statement!

Interieuradvies Luka Jacobs 's-Hertogenbosch
Woonkamer interieurontwerp Den Bosch Luka Jacobs
Hal interieurontwerp Den Bosch Luka Jacobs
Woonkamer interieurontwerp Luka Jacobs

Review

Sanne en Freddy Niemer

‘Het inschakelen van Luka is voor ons de beste beslissing in de hele verbouwing geweest. We vonden het ook wel een spannende stap, want ‘dat kunnen we toch ook allemaal zelf’, maar het is duidelijk dat iedereen zijn expertise heeft. Luka heeft na een uitgebreid gesprek met ons volledig de juiste snaar geraakt wat betreft de stijl die we wilden voor onze benedenverdieping. Ze komt met voorstellen die passen bij je smaak, maar ook net anders, origineler en gewaagder zijn dan waarmee je zelf zou komen. Ze kent het aanbod en begrijpt wat je zoekt. Los van deze kwaliteiten is ze ook nog eens super aardig, reageert ze snel en denkt ze altijd mee. Kortom: wij gunnen iedereen een Luka voor je huis!’
Interieuradvies Den Bosch Luka Jacobs
Luka Jacobs interieurontwerp project Den Bosch
Interieurontwerp Den Bosch Luka Jacobs
Keuken interieurontwerp Luka Jacobs

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Heb je alle pakketten doorgenomen maar ben je nog niet zeker van het pakket dat het beste bij jou/jullie past? Of heb je wellicht gewoon nog wat andere vragen of wensen?

Vraag dan hier jouw persoonlijke adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar wat het best bij jou/jullie past!

Luka Jacobs