Verloopt de verzending milieuvriendelijk?
Jazeker! Alle pakketten verzonden vanaf deze website worden bezorgd door Fietskoeriers. Fietskoeriers is een groene bezorgdienst die in meer dan 30 steden in heel Nederland pakketten bezorgt op die fiets. Zowel het ophalen van de pakketten, als het bezorgen ervan gebeurt op de fiets. Zo heb je dus helemaal geen CO₂-uitstoot! Mocht je buiten een van deze steden wonen dan wordt het pakket meegegeven aan een koerier die toch al rijdt, zo bespaar je toch op de CO₂ uitstoot!

Wat zijn de verzendkosten?
Vanaf 75,- euro betaalt u geen verzendkosten!

Bij bedragen daaronder gelden de volgende verzendkosten:

  • Brievenbuspakketje Nederland 4,40 euro (incl. btw)
  • Pakketpost Nederland 7,20 euro (incl. btw)
  • Brievenbuspakketje België 7,87 euro (incl. btw)
  • Pakketpost België 10,29 euro (incl. btw)

De producten op A6 en A4 formaat worden verstuurd als brievenbuspakketje (mits in kleine hoeveelheden). De A3 formaat posters, lampen en het behang worden verstuurd als pakketpost. Voor de berekening van de verzendkosten wordt altijd uitgegaan van het grootste te versturen product.

Wat is de levertijd?
De levertijd bedraagt normaliter drie werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan wordt dit op de website, via social media of via een persoonlijke mail aangegeven.

Wat zijn de betalingsmethoden?
U kunt op deze website betalen middels iDeal (Nederland) en Bancontact (België). Dit gaat in de toekomst wellicht veranderen zodat ook betalingen met PayPal of creditcard mogelijk zijn.

Voor de betalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Kan ik een product retourneren?
Producten, m.u.v. producten die op maat zijn gemaakt, die besteld zijn bij Luka Jacobs kunnen tot en met veertien dagen na ontvangst geretourneerd worden. U dient hiervoor Luka Jacobs op de hoogte te stellen via het contactformulier op deze website of een mailtje te sturen naar info@lukajacobs.nl. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening en u dient het product terug te zenden zoals de in origineel verkregen staat inclusief verpakkingsmateriaal en toebehoren. Mocht u het product al betaald hebben dan krijgt u het bestede bedrag uiterlijk 30 dagen nadat Luka Jacobs het product retour ontvangen heeft teruggestort op uw rekening. Mocht u een ander product willen bestellen dan worden de kosten eventueel verrekend met elkaar. 

Zit er garantie op de producten?
Ja, de eerste zes maanden na aankoop van het product heb je garantie. Dat wil zeggen dat je recht hebt op vervanging of reparatie van het door jou bestelde product als dit kapot gaat. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je het product normaal hebt gebruikt. Mocht het product kapot zijn gegaan door eigen toedoen, dan vervalt de garantie.

Wat zijn de bedrijfsgegevens?
Luka Jacobs

Zuidoosterfront 51
5213EB ‘s-Hertogenbosch
(geen bezoekadres)

info@lukajacobs.nl
+ 31 6 10 34 93 29

KvK 70401993
IBAN NL89 ABNA 0807 5976 78

Hoe kan ik reseller worden?
U kunt reseller worden van Luka Jacobs door het formulier op de reseller pagina in te vullen.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de algemene voorwaarden.
U kunt deze informatie vinden op de algemene voorwaarden pagina.