Online cursus Interieur Styling:

Van huis naar thuis!

 

Leer stap-voor-stap hoe je zelf je eigen droominterieur creëert!

✔ Het stappenplan: stap-voor-stap neem ik je mee om van jouw interieur de plek te maken waar je zo naar verlangt. Je leert optimaal gebruik te maken van de ruime die er is. Dit stappenplan kun je op alle ruimtes in je huis toepassen.

✔ Een bak aan inspiratievideo’s en -beelden, opdrachten, creatieve oplossingen en enorm veel tips! Ik geef je alle benodigde handvatten, zodat jij zelf een prachtig interieur realiseert!

✔ Kleur & materialen: ik leer je hoe je materiaal met kleur combineert, zodat jij een interieurstijl neerzet waar jij energie uithaalt.

✔ Indeling: creëer een mooie en praktische indeling voor jouw huis dat ‘flowt’. Fijn om te leven en sfeervol. Een echt thuis. 

✔ Transformeer ‘moeilijke hoekjes’ in unieke eyecatchers: met de juiste portie creativiteit maak jij optimaal gebruik van de hoekjes waarvan je nu nog niet weet wat je ermee aan moet. Juist die moeilijke hoekjes kunnen unieke eyecatchers worden. 

✔ Je ontvangt een gratis 4 bonus E-magazines vol inspiratie en tips! Met al mijn favorieten van woonwinkels tot lampen, hoe om te gaan met lastige hoekjes in huis, de trends van dit jaar en een gratis posterboek met 7 handgeschilderde posters! 

✔ Eens in de maand een persoonlijk contactmoment door middel van een live Q&A waarin ik je vragen beantwoord. 

In deze cursus geef ik je alle handvatten die nodig zijn om zonder twijfels een sfeervol interieur te creëren waar jij trots op kunt terugkijken. Doe je mee? Je kunt ‘m gewoon online en in je eigen tijd volgen.

Maak van jouw huis een thuis!

Bonus cursus interieur styling
Interieur cursus Luka Jacobs

Ben jij dit?

Zelfs voor de grootste woonliefhebber is het soms een uitdaging om van het interieur een smaakvol geheel te maken. Herken jij dat je niet weet waar je moet beginnen met ontwerpen en vindt je het lastig om het eindresultaat te visualiseren en door de beginsituatie heen te kijken?
Je blijft twijfelen over je interieur zoals het nu is. Klopt de indeling wel? Het is nog niet zoals je het voor ogen had, je droominterieur…
Passen de kleuren wel bij elkaar of vind je het lastig om een eenheid in de ruimte te creëren?
Hebben jij en je partner hebben een andere interieursmaak? Hoe word je het samen eens?
Lukt het jou niet om jouw interieursmaak te vertalen naar de praktijk? Of is het ‘the finishing touch’ qua styling die nog ontbreekt?

Speciaal voor jou heb ik deze interieurcursus gemaakt!

Wat is het toch genieten als je interieur echt bij je past. Dat is altijd mijn streven als ik mensen help bij de inrichting van hun huis. Het gaat om het totaalbeeld van woonplezier, functionaliteit en natuurlijk de sfeer en vormgeving die uitstraalt wie er wonen! Dat samen maakt van een huis echt een thuis.

In deze cursus leer je alles om van je eigen huis een echt thuis te maken. De cursus bestaat uit 6 modules waarin ik je van alles vertel over kleuren, materialen, hoe je een ruimte indeelt zodat het één samenhangend geheel is, de nieuwste trends en hoe je unieke hoekjes maakt.

Deze Instagramcursus kun je gewoon in je eigen tijd volgen. Nu tijdelijk voor €147,00 i.p.v. €187,00

Scroll naar beneden om te zien welke leuke dingen je allemaal gaat leren.

 

Luka Jacobs is bekend van:

Logo VT Wonen
Logo Binnenstebuiten tv
Logo Buitenleven
Flair logo

Elk huis vertelt een eigen verhaal

Na de cursus:

✔  Maak jij zonder problemen een moodboard, een kleurenplan, een materialenplan én een indelingsplan voor de ruimte!

✔  Weet jij wat je eigen interieursmaak is, zodat je weet welke sfeer je neer wilt zetten in de ruimte.

✔  Kun jij jouw woonsmaak vertalen naar inspiratie beelden.

✔  Maak jij onderbouwde keuzes voor een concreet en compleet interieurplan.

✔  Heb jij stap-voor-stap de techniek geleerd hoe je een interieur vorm geeft en dit kun je in elke ruimte toepassen.

Het maakt overigens niet uit of je groot of klein woont. Een ruim of beperkt budget hebt. Deze cursus leert jou de basis, zodat jij de juiste stappen kunt zetten en de juiste keuzes maakt naar jouw droominterieur.

Interieur cursus

‘Ik had onwijs veel zin om aan deze cursus te beginnen, juist nu het zo belangrijk is om een fijn thuis te hebben. Dus toen ik deze cursus voorbij zag komen voelde het als een cadeautje.’

Kim Pars

“Hoi Luka, ik vind het heel leuk om zo bewust met de indeling van ons huis bezig te zijn. Fijn dat ik steeds kan terugkijken wat de stappen zijn, juist omdat dit totaal geen automatisme is bij mij.

Laura Kropman

Luka Jacobs Schilderen

Hoi, ik ben Luka Jacobs, een passionele interieurstylist uit het mooie ‘s-Hertogenbosch. Inmiddels heb ik al veel opdrachtgevers geholpen aan het interieur die reflecteert wie ze zijn.

Misschien heb je me al eens voorbij zien komen bij VT Wonen, Eigen Huis & Tuin of de Flair?

Ik zit dan ook niet graag stil en ben continu bezig om mijn eigen interieur en die van mijn klanten te transformeren naar een sfeervol ‘thuis’. Ik ben gek op kleuren en ben niet bang om ze te gebruiken in mijn designs.

‘Van een huis een thuis maken’, is dan ook mijn passie. Een plek creëren waar je je op je gemak voelt, waar eigenheid en creativiteit in zit. Een plek waar je elke dag thuis wilt komen en waar je rust vindt.

Ik vind het belangrijk dat de inrichting aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften, niet alleen esthetisch, maar ook praktisch.

In het dagelijks leven moet het interieur jouw leven ook makkelijker maken. In je eigen huis woonplezier in combinatie met de juiste sfeer creëren zijn dan ook de belangrijkste pijlers van de cursus.

Maak van jouw huis weer een echt thuis met hulp van mij als interieurstylist!

Doe mee en ontdek:

✔ Het stappenplan: stap-voor-stap neem ik je mee om van jouw interieur de plek te maken waar je zo naar verlangt. Je leert optimaal gebruik te maken van de ruime die er is. Dit stappenplan kun je op alle ruimtes in je huis toepassen.

✔ Een bak aan inspiratievideo’s en -beelden, opdrachten, creatieve oplossingen en enorm veel tips! Ik geef je alle benodigde handvatten, zodat jij zelf een prachtig interieur realiseert!

✔ Kleur & materialen: ik leer je hoe je materiaal met kleur combineert, zodat jij een interieurstijl neerzet waar jij energie uithaalt.

✔ Indeling: creëer een mooie en praktische indeling voor jouw huis dat ‘flowt’. Fijn om te leven en sfeervol. Een echt thuis.

✔ Transformeer ‘moeilijke hoekjes’ in unieke eyecatchers: met de juiste portie creativiteit maak jij optimaal gebruik van de hoekjes waarvan je nu nog niet weet wat je ermee aan moet. Juist die moeilijke hoekjes kunnen unieke eyecatchers worden.

In deze cursus geef ik je alle handvatten die nodig zijn om zonder twijfels een sfeervol interieur te creëren waar jij trots op kunt terugkijken. Doe je mee? Je kunt ‘m gewoon online en in je eigen tijd volgen.

Maak van jouw huis een thuis!

 

kleuradvies luka jacobs

Creëer een thuishaven waarvan je gaat glimlachen als je om je heen kijkt!

Meest gestelde vragen:

Wat voor een cursus is het?

Het is een Instagram cursus. Je wordt toegelaten op een besloten instagram account waarin ik alle inspiratie video’s en de lessen bij elke modules zal delen. Ook zijn er highlights met aanvullende informatie en bijpassende opdracht van de desbetreffende module. Zodat jij elke module op je eigen wijze kan gaan implementeren voor jouw ruimte in huis.

Kan ik de cursus in eigen tempo volgen of moet ik op bepaalde momenten aanwezig zijn?

De gehele cursus staat vanaf dag 1 voor je ter beschikking, zodat je je eigen tempo kunt bepalen. Alle video’s en inspiratie beelden deel ik in de feed. Daarnaast heb ik aanvullende highlights per module.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt vanaf de startdatum 4 volle maanden lang toegang tot de cursus!

Krijg je feedback?

Eens in de maand introduceer ik een live Q&A om je nog een extra zetje in de goede richting te geven. Wanneer ik deel dat er een live Q&A zal plaatsvinden op een bepaald tijdstip zal ik ook een vragensticker openen. Je mag hierin vragen stellen die ik mee neem tijdens de live Q&A, zodat ik jullie allemaal echt nog dat laatste zetje kan geven om een fijn thuis te creëren! Zo kun jij vol vertrouwen je laatste dilemma’s aanvliegen!

Dat betekent 4 live q&a’s in de periode dat je meedoet aan de cursus! Brandt dus vooral los met je vragen in de vragensticker als ik deze deel.

 

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Als je je ticket hebt bemachtigd krijg je zo snel mogelijk de mail met de allereerste informatie. Hierin vind je de link naar het besloten Instagram account. Je mag mij dan een volgverzoek sturen en daarnaast het bewijs van aankoop van je ticket in een privé bericht sturen.

Zodra ik je aanmelding in goede orde heb ontvangen, laat ik je toe tot het Instagram account en gaat jouw cursus van start!

Welke onderdelen worden behandeld in de cursus?

De cursus bevat diverse modules waarin ik je stap voor stap meeneem in het ontwerp proces. Bijpassend bij de modules zijn er opdrachten die je dien uit te voeren. Zo kom je steeds een stapje dichter bij je ontwerp.

Module 1: Jouw woonsmaak
Module 2: Kleur
Module 3: Materiaal
Module 4: Indeling
Module 5: Meubels & accessoires
Module 6: Woontrends & Creatieve oplossingen

 

Staat jouw vraag hier niet bij? Of wil je graag meer informatie? Laat dan je gegevens achter en dan beantwoord ik graag persoonlijk je vraag.